Σχετικά με την OCTO networks

Διαχείριση Περιεχομένου με την εφαρμογή EASY!UPDATE 3

EasyUpdate version 3 - Διαχείριση πολύγλωσσου περιεχομένου

Η OCTO networks κατασκεύασε το πιο εξελιγμένο Ελληνικό σύστημα διαχείρισης πολύγλωσσων επαγγελματικών ιστοσελίδων με βάση τις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής αγοράς και το ενσωματώνει αποκλειστικά στα websites που κατασκευάζει!

  
Βασισμένο στον πυρήνα Gkernel 2x ο οποίος σχεδιάστηκε από την OCTO networks με σκοπό να υποστηρίξει την διαχείριση ενός ειδησεογραφικού portal μεταφέρει τώρα στο δικό σας website όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για ένα 100% πολύγλωσσο website πλήρως παραμετροποιήσιμο από εσάς τους ίδιους!
 


EasyUpdate 3 - Απλό περιβάλλον χρήσηςΑπλό περιβάλλον χρήσης

Ποιο απλό & πιο κατανοητό δεν γίνεται ! Αλλάξτε τα κείμενα, τις φωτογραφίες και τις διαφημίσεις της ιστοσελίδας σας άμεσα με λίγα clicks από οποιονδήποτε υπολογιστή έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

 
 

EasyUpdate 3 - Εύκολη οργάνωση του περιεχομένου σαςΟργάνωση
 
Οργανώστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας γρήγορα  και απλά! Απεριόριστα μενού, απεριόριστες κατηγορίες & υποκατηγορίες στην διάθεση σας για να δομήσετε το website σας όπως ακριβώς θέλετε!
 
 

 
Άμεση και εύκολη υποστήριξη 10 διαφορετικών γλωσσών10 Γλώσσες
 
Η εφαρμογή μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 10 διαφορετικές γλώσσες! Και όταν εννοούμε 10 διαφορετικές γλώσσες , εννοούμε ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ! Από τα κείμενα και τις φωτογραφίες μέχρι τις διαφημίσεις και τα emails!

 
 
 
Plug-ins :  Προσθέστε νέες δυνατότητες με τα επίσημα plug-ins της OCTO networks καθώς και με την πλήρη αλληλεπίδραση των γνωστότερων open source project του διαδικτύου!

Υποστήριξη :  Διαρκής υποστήριξη από την OCTO Networks και μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας σας! ΔΩΡΕΑΝ τεχνική υποστήριξη και όλες οι νεότερες αναβαθμίσεις της εφαρμογής για 1 χρόνο από την ολοκλήρωση του project!

Custom Λύσεις:  Έχετε ειδικές απαιτήσεις από το σύστημα διαχείρισης που δεν καλύπτει 100% κανένα plug-in ; Κανένα πρόβλημα! Θα αναπτύξουμε για εσάς τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε!