Σχετικά με την OCTO networks

Custom Web Based Εφαρμογές

 
CUSTOM WEB ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ - WEB BASED APPLICATIONS (WBA)
Η εταιρία μας έχει μεγάλη εμπειρία σε Custom Web Based Applications. Σε εφαρμογές δηλαδή που αναπτύσσονται για εσάς με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες σας σε σχέση με την online παρουσία σας είτε για την εσωτερική μηχανοργάνωση της επιχείρησης σας και τα διαφορετικά τμήματα της.

Οι custom web based εφαρμογές μπορούν να συνδέσουν online διαφορετικά παραρτήματα της επιχείρησης σας ή να σας προσφέρουν έναν άμεσο τρόπο επικοινωνίας και διαχείρισης των πληροφοριών που εσείς θέλετε από τους συνεργάτες σας.

Οι εφαρμογές μας μπορούν να λειτουργήσουν και αυτόνομα στο τοπικό σας δίκτυο ή ακόμα σε κάθε υπολογιστή ανεξάρτητα.

 
 
Ορισμένα παραδείγματα Custom Web Εφαρμογών
 
Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Διαχείριση στόλου ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων από συνεργαζόμενα πρακτορεία και σύνδεση με online σύστημα διαθεσιμότητας και κρατήσεων.
Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Online σύστημα δημοπρασιών και παρακολούθησης τιμών νωπών προϊόντων
Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Σύστημα οργάνωσης ξενοδοχείου, εργαζομένων, δωματίων και παρεχόμενων υπηρεσιών (room service) με παράλληλη σύνδεση με online διαθεσιμότητα και κρατήσεις
Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Online σύστημα παραγγελιοληψίας για café και εστιατόρια (σε Internet & Intranet)
Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Online σύστημα παρουσίασης καταλόγου προϊόντων με χρήση οθόνης αφής σε πολλούς διαφορετικούς χώρους ταυτόχρονα.
Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Σύστημα διαχείρισης υπηρεσιών service ηλεκτρονικών υπολογιστών με την χρήση barcode scanners και θερμικού εκτυπωτή.
Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Σύστημα οργάνωσης Φροντιστηρίων - Εκπαιδευτηρίων & ηλεκτρονικές τάξεις
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για την εφαρμογή που χρειάζεστε