Σχετικά με την OCTO networks

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας

Search Engines Optimization - SEO

 
Οι πιο γνωστές μηχανές αναζήτησης στην ΕλλάδαΟ Σημαντικότερος παράγοντας για την επιτυχία ενός website είναι η σωστή προώθηση του! Βασικό τρόπο προώθησης στο internet αποτελούν αναμφίβολα οι μηχανές αναζήτησης άρα οι ιστοσελίδες θα πρέπει να είναι έτσι κατασκευασμένες ώστε να είναι «φιλικές» προς τις γνωστότερες μηχανές αναζήτησης. 
 
Σε παγκόσμια κλίμακα η μηχανή αναζήτησης της google είναι η πρώτη σε χρήση με ποσοστό που αγγίζει το 65% και ακολουθεί η Yahoo με ποσοστό 15% και η μηχανή αναζήτησης της Microsoft , Bing με ποσοστό 5% ενώ το υπόλοιπο 15% μοιράζονται πολλές διαφορετικές μηχανές αναζήτησης. 
 
Στην Ελλάδα η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική αφού η Google κατέχει σχεδόν το 90% των αναζητήσεων με την Yahoo και την Bing να διατηρούν ποσοστά κάτω από το 2% επομένως το website σας θα πρέπει να είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να αναγνωρίζεται σωστά από την google. 
 
 Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε το σχεδιάζουμε και το αναπτύσσουμε με βασικό στόχο να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και λειτουργικό προς τον επισκέπτη. Παράλληλα αναλαμβάνουμε να καταχωρήσουμε την ιστοσελίδα σας στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και σε αρκετούς online καταλόγους.
 
 
           

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

 

Καταχώρηση σε μηχανές αναζήτησης

-  

Καταχώρηση σε online καταλόγους

- -  

Έκπτωση σε Online Διαφημίσεις

- - -  

Αναλυτικά Reports ανά 3μηνο

- - -  
Αναλυτικά Reports ανά 6μηνο -  

Διάρκεια πακέτου

12 μήνες 6 μήνες 6 μήνες 6 μήνες  
Κόστος 650 € 450 € 300 € 250 €  
      Δωρεάν *    
 
* Δωρεάν μαζί με πλήρες πακέτο σχεδίασης & κατασκευής της ιστοσελίδας σας. Η τιμές δεν περιλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α.