Σχετικά με την OCTO networks

Σχεδίαση Ιστοσελίδων

 
Με τον όρο web design αναφερόμαστε στην δημιουργία της μακέτας που αργότερα θα γίνει μια πραγματική ιστοσελίδα. Η Μακέτα πρόκειται για μια ηλεκτρονική σύνθεση εικόνων, χρωμάτων και κειμένων με κατάλληλο τρόπο έτσι ώστε από αυτήν την «μήτρα» να δημιουργηθεί ένα πλήρως λειτουργικό website.

Η μακέτα πρόκειται για μια «φωτογραφία» του πώς θα φαίνεται στον επισκέπτη η ιστοσελίδα σας και αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα για μια επιτυχημένη online παρουσία.
 
Inhouse  Web Design - Σχεδίαση Ιστοσελίδων

Η πολυετής μας πείρα πάνω στην κατασκευή ιστοσελίδων (web development) μας έχει δώσει το σημαντικό πλεονέκτημα του inhouse web design και έτσι, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες, τις διαφορές και τους περιορισμούς μεταξύ ενός σχεδιαστικού προγράμματος και μιας γλώσσας προγραμματισμού είμαστε σε θέση να σχεδιάζουμε ιστοσελίδες οι οποίες μπορούν να μεταφερθούν αυτούσιες από την στατική μακέτα σε ένα πλήρως δυναμικό website χωρίς να αλλάξει η αρχική εμφάνιση.
 
Inhouse web design :
 
Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Σχεδιασμός υψηλής αισθητικής
Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Λειτουργικότητα και ευκολία χρήσης της ιστοσελίδας σας
Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Σωστή οργάνωση του περιεχομένου σας
Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Σχεδιασμός με βάση την εταιρική σας ταυτότητα
 
Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Εύκολη παραμετροποίηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας
Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Πλήρης υποστήριξη του συστήματος διαχείρισης EASY!UPDATE 3
Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας 100% Συμβατότητα με όλους τους Web Browsers & Όλα τα λειτουργικά συστήματα
Κατασκευή Δυναμικής ιστοσελίδας Φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης

Ιστοσελίδες με υψηλή αισθητική και λειτουργικότηταΜπορούμε να σχεδιάσουμε το website σας από το μηδέν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας ή να το σχεδιάσουμε με βάση κάποια αρχική μακέτα από τις χιλιάδες διαθέσιμες! 
 
Στόχος μας είναι η ιστοσελίδα σας όχι απλά να είναι όμορφη αλλά να αποδίδει και το μέγιστο δυνατό. Για εμάς τα χρήματα σας έχουν αξία και σκοπός μας είναι να σχεδιάσουμε την δικτυακή σας παρουσία με τρόπο τέτοιο ώστε τα οφέλη από αυτή να είναι όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Παράλληλα είμαστε δίπλα σας πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας σας με συμβουλές και βελτιώσεις όπου και όταν χρειάζονται.